Öppettider
 
Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag & Söndag 9.00 - 15.00
Helgdagar 9.00 - 15.00

plantskolans leverantörer

Våra leverantörer

Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd och helst att även produkterna överträffade din förväntan. För att du som kund ska få denna upplevelse krävs det att vi väljer våra leverantörer med omsorg. Här under finner du ett urval av de företag vi har förmånen att jobba med.

Nelson Garden  

Nelson Garden

Nelson garden startade 1933 och har sen dess försätt Sverige och även senare, övriga Norden med fröer. Sortimentet har idag vuxit till att omfatta även lökar, trädgårdstillbehör, fågelmat. De är idag marknadsledande inom området.

 

 

 

Weibulls

 

Weibulls

Weibull trädgård är ledande inom trädgårdsbranschen. De marknadsför sig genom varumärkena Weibulls och Hammenhögs. Både inriktat mot yrkesodlare och privatkonsumenter. Deras sortiment består av allt från fröer, lökar, till jord och gödsel.

     

fiskars

 

Fiskars

Fiskars står för kvalitetsprodukter som både är funktionella och användarvänliga. Deras sortiment av trädgårdsredskap är både brett och hållbarheten är mycket god. Så ska du köpa trädgårdsredskap och verktyg som ska hålla, så välj detta märket.
     
hozelock  

Hozelock

Hozelock är det perfekta valet när det kommer till slangar och bevattning. Deras stora sortiment består av det mesta som du kan tänkas behöva till din trädgård för att fixa bevattningen. Besök deras webbplats om du vill läsa mer om produkterna.
     
hasselfors  

>Hasselfors Garden

Hasselfors garden har allt du behöver när det kommer till trädgårdsjord och täckmaterial, sand, sten, gödsel. Brett sortiment med väldigt hög kvalitet. Besök deras webbplats för att läsa mer om deras olika produkter. Vi har det mesta i lager för omgående leverans.
     
impecta fröhandel  

Impecta - fröhandel

Impecta Fröhandel har 37 års erfarenhet av fröhantering. Med stor omsorg väljer de ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. Deras sortiment är upp mot 2000 produkter. Så du kan vara säker på att utbudet kommer att tillfredställa de flesta.