Öppettider
 
Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag & Söndag 9.00 - 15.00
Helgdagar 9.00 - 15.00Vid trädgårdsgillets tävling Flottaste Flotten kom plantskolans flotte på en hedrande tredje plats. Deras flotte gick i samma tema som deras kolonistuga vid Citadellet, Alpine and Rocks, och bestod av växter som växter ibland annat alperna. Daniella Rosetti står bakom designen av flotten och har märkt av att många kunder frågar efter växterna som använts.

 

När de har sett det färdiga resultatet har de blivit intresserade. Flotten är också uppbyggd utanför butiken på baksidan så de kan komma hit och titta på den säger hon.

 

 

 

 

 

 

Färdiga höstplanteringar

Nu går trädgårdssäsongen in i sin höstfas och som vanligt är det bollkryss, ljung och gräs som det är dags för. På plantskolan hittar du som alltid vid den här tiden färdiga planteringar i krukor som är färdiga att sätta på bordet eller trappen utanför entrén.

Nytt för i år är miniplanteringarna. De är trevliga och samma växter finns i större modeller så du kan göra både små planteringar till bordet och ha likadana planteringar utomhus i större format, säger Sven Törnrot

 

Funderar du på att sätta gräs är det hög tid. Nu är gräset högt och fint och sätter du det nu kan du njuta av det under hela hösten samtidigt som det hinner gro sig i marken så att den klarar vintern och är klar för våren.